fbpx
Doctor neurolog Dumitrache Madalina Daniela

Servicii neurologie

În afară de serviciile standard

Cabinetul de neurologie oferă servicii inovative

Consultatii si servicii neurologie
Neuron

Stimulare Magnetică Transcraniană

Stimularea magnetică transcraniană este o metodă de tratament simplă, neinvazivă, nedureroasă, folosită în tratarea afecțiunilor psihiatrice cum sunt depresia, tulburarea obsesiv compulsivă, adictiile, și în afecțiuni neurologice ca recuperarea motorie sau a tulburării de limbaj post AVC, durerea neuropată, fibromialgia, boala Parkinson, migrena, boala Alzheimer.

Stimulare Electrică Transcraniană

Constă în plasarea a doi electrozi la nivelul scalpului prin care trece un curent electric de intensitate scăzută ce modulează activitatea cerebrală.  Este folosită în tratarea afecțiunilor psihiatrice cum sunt depresia, adicțiile sau schizofrenia și în afecțiuni neurologice - recuperarea motorie sau a tulburării de limbaj post AVC, migrena, recuperarea mirosului post infecție SARS-CoV-2 etc.

Bandajarea Neuromusculară

O tehnică folosita atât individual, cât și complementar altor terapii, care susține și stabilizează mușchii și articulațiile și este concepută să faciliteze vindecarea naturală a organismului, fără a limita mișcarea sau flexibilitatea corpului. Astfel, se stimulează deschiderea vaselor limfatice, iar presiunea asupra receptorilor durerii se reduce.

Ozonoterapie

O metodă de tratament alternativă și adjuvantă ce constă în administrarea unui amestec de gaz ozon/oxigen în proporții bine stabilite pe mai multe cai (subcutanat, intramuscular, intra-articular, intravenos, intrarectal, intravaginal) în funcție de afecțiune și în concordanță cu protocoale bine stabilite pentru fiecare afecțiune în parte. Se poate aplica în discopatii, mialgii, neuromialgii, nevralgii și nevrite, post accident vascular cerebral